tratament criolipoliza fysiogand

Anul 2022 incepe cu o super oferta la CRIOLIPOLIZA – FYSIOGAND

Fie ca esti genul care isi stabileste rezolutii la inceput de an, fie ca nu, sunt sigur ca totusi iti doresti ceva si anume: sa slabesti. Si vrei asta pentru ca ori vrei sa dai jos ce ai acumulat in perioada sarbatorilor, ori aveai deja surplus de dinainte (cazul meu). Nu e o rezolutie usoara insa din feririce suntem in 2022 si tehnologia avanseaza si in aceasta zona.

Si cum deja te gandesti la vacanta, pe ce plaja sa ajungi la vara, ar trebui sa stii si ca se pregateste corpul de vara, de iarna. Si poti incepe Anul 2022 incepe cu o super oferta la CRIOLIPOLIZA – FYSIOGAND.

Ce este CRIOLIPOLIZA?

Mai intai hai sa vedem ce presupune acest tip de terapie si care sunt avantajele sale.

Criolipoliza, este o procedura medicala non-chirurgicala ce combina doua tehnici (sa le numim asa, pentru a fi mai usor de inteles). Vorbim practic de un aparat CRYOGEN de ultima generatie ce ingheata in mod controlat tesuturile grase. Aceste depozite de grasime calficiata sunt in acelasi timp sparte de LASER SOFT.  Asta duce la o inghetare individuala mai rapida a celulelor grase.

Acest procedeu conduce la ceea ce in termeni medicali se numeste “apoptaza” si inseamna “moarte celulara programata”.

Mai pe intelesul tuturor, in urma acestui tratament, celulele grase sunt inghetate si apoi eliminate natural de catre organism – pentru ca devin celule inutile. Ca o paralela, daca nu stiai, organismul nostru elimina tot timpul tot felul de celule care sunt bolnave/ mor, pentru a pastra corpul sanatos.

Asa se intampla si in cazul de fata, cu diferenta ca aici este un proces artificial si controlat. Practic, scopul este ca celulele grase sa fie inghetate si eliminate prin acest procedeu.

Pe langa reducerea tesutului adipos, acest tip de tratament te ajuta sa scapi de un vizitator foarte neplacut si anume: celulita. In special doamnele si domnisoarele stiu despre ce este vorba si ce oaspete neplacut este acesta.

De ce sa folosesti Criolipoliza?

Pentru ca te poate ajuta sa accelerezi procesul de remodelare corporala, intr-un mod non-invaziv. Nu presupune niciun fel de incizie sau procedura chirurgicala ci se aplica la suprafata.

De asemenea, fiind un procedeu controlat, ai la dispozitie sase capete de aplicare disponibile pentru utilizare concomitenta (in functie de zona in care iti doresti acest tratament). De asemenea, sunt disponibile noua dimensiuni diferite ale acestor capete, astfel incat sa poata fi aplicat un tratament individualizat, pe masura corpului tau (la propriu si la figurat).

Este de asemenea o procedura sigura, fara efecte adverse pe termen lung si fara durere. Efectul de slabire poate fi comparat cu cel pe care il poti obtine prin liposuctie (fara a trece insa prin neplacerile pe care aceasta liposuctie le presupune).

Si daca te grabesti un pic, pot beneficia si de oferta 3 proceduri la pret de 2 prin pachetul CRIOLIPOLIZA 2+1. Sau iti poti alege oferta care ti se potriveste tie cel mai bine si perioada in care poti si vrei sa mergi, vezi aici: oferte criolipoliza.


Daca ai fost deja la un astfel de tratament, lasa-mi te rog un comentariu si spune-mi cum a fost experienta ta.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necesare

Colecteaza informatii despre utilizator

comment_author_{HASH},comment_author_email_{HASH},comment_author_url_{HASH},wordpress_{hash},wordpress_logged_in_{hash}

Google Analytics

Colecteaza informatii despre utilizator prin Google Analytics

_ga,_gid,_gat,AMP_TOKEN,_gac_UA-66259855-1