poster maleficent angelina jolie

Angelina Jolie cu coarne si aripi, in „Maleficent”

Poate cineva s-o refuze pe Angelina Jolie cu coarne si aripi, in acelasi timp? Marturisesc eu am fost prea slab sa fac asta si de aia m-am uitat eu la Maleficent, un soi de Alba ca Zapada amestecata cu Warcraft si Stapanul Inelelor (probabil) in acelasi timp.

#sinopsis Maleficent

Intr-o lume nedefinita ca timp, exista doua taramuri, The Moors si lumea oamenilor. In acel The Moors, traieste Malefica, o tanara zana cu aripi si coarne, o zana de treaba ce conduce tinutul dar prin bunatatea si generozitatea sa. Acolo, se intalneste cu Stefan, un mic ciorditor de cartier ce viseaza sa ajunga un mare om, la propriu si la figurat. Cei doi se inteleg foarte bine, dar anii trec si se cam pierde legatura. De, n-aveau social media.

Malefica creste si se transforma intr-o zana foarte puternica iar The Moors, devine un tinut minunat si bogat. Chestia asta nu-i convine deloc imparatului din lumea oamenilor si vine cu armata s-o capaceasca pe asta mica. Proasta idee, caci asta mica e mare si puternica si are oamenii ei ce ies din pamant, nu alta. Asa ca, inaltul fund regal se alege cu niste puternice suturi.

Dupa faza asta, fiindca nu avea DNA si nici Fisc sa-i trimita dupa ea, regele promite recompensa din aia regala: mana printesei si imparatia aluia de-i da shutdown vrajitoarei.

Bulangiul de Stefan, acum mare, se cam apuca sa puna in aplicare planul regelui. N-are cojones sa faca treaba treaba dar tot face niste rau. Asta il cam va costa fiindca raul e cam bumerang, de obicei.

#ochiul critic Maleficent

Filmul este o combinatie intre mai multe povesti, scenarii, este un film fantastic interesant. Eu l-am gasit ca film horror, dar nu e horror mai deloc. Mi se pare destul de safe si pentru a fi vizionat de copii. Are si niste twist-uri interesante, se schimba situatia cat sa fie interesant, nu cat sa te plictiseasca.

Posterul m-a facut sa zic wow, da, vreau sa-l vad. Descrierea apoi, m-a dezumflat, fiindca mi-am dat seama care e publicul tinta. Apoi, insa, mi-a placut totusi. Asta pentru ca are o poveste interesanta si este foarte bine pus in practica, na, Disney nu prea se joaca de obicei. Costumele, decorurile, animatiile as putea spune, toate sunt minunate si fac sex cu imaginatia ta.

Cel putin din acest punct de vedere, este un film foarte creativ si macar pentru asta merita vazut. Angelina mi s-a parut ca a facut un rol destul de bun in acest film, este foarte expresiva si a dat viata personajului pe care s-a mulat destul de bine.

Din ce vad, a urmat si o continuare, in 2019 dar pe aceea nu am vazut-o inca.

sursa imagine: impawards.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *