2016 How to be single

Shittt… N-ar trebui sa incep recenzia cu asta, asa-i? Asa-i insa… I feel not good. Este un film pe care l-am asteptat cu nerabdare, vazusem trailerul la cinema si mi s-a parut un film bun. Din ce vazusem in trailer, era echivalentul la Marea Mahmureala si am crezut ca e genul de film smecher, comedie super-amuzanta. Teapa mea.

Filmul este o comedie romantica, cam asa. Povestea lui este cumva impartita intre mai multe persoane, toate de sex feminin si avem asa:
– o tipa care are o relatie de cativa ani cu unul, ia o pauza de la el ca vrea sa se regaseasca and shit si se trezeste apoi singura, dar asta e alta discutie;
– sora-sa care e medic, mai in varsta, singura (mai buna) si se trezeste ca vrea un copil desi era anti;
– o alta tipa ce cauta partenerul perfect pe retele de dating fiindca e obsedata de mister Perfect.

Doua din trei, graviteaza cumva in jurul unui barman smecher si afemeiat ce este la randul sau singur.

Povestea le urmareste pe astea trei ce se pare ca isi gasesc pe alte cai pana la urma iubitul perfect si bla bla bla. Alaturi de ele, este cred ca singurul personaj ce da viata filmului, o gordida cum ar zice latinii ce bea, face sex, se drogheaza si o ia de la capat. Ea este cea care incearca sa le faca sa traiasca pe doua din cele trei personaje.

Cum ziceam, filmul nu e deloc o mare comedie salbatica asa cum credeam eu ci o porcarioara romantica. Am rezistat vreo 40 de minute dupa care am renuntat complet dezamagit. Mi-am dorit mult sa vad filmul asta, am asteptat vreo 40 de minute sa apara insa, mi-am dorit degeaba, nu se merita.

Nu are nimic interesant, joc actoricesc mediocru, scenariu cam praf si tot asa. Cele mai funny faze sunt in trailer. Nu-mi place sa pun pe blog filme mediocre/proaste/care nu-mi plac, insa ma simt nevoit sa fac asta, poate fac pe cineva sa nu-si mai piarda timpul cu el.

Sursa imagine: impawards.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *